Környék

Környék

Ha a műhold térképen távolabbról megnézzük a Völgy utca 34/a környezetét, láthatjuk, hogy a helyszínünk a természet kiváló találkozása a város közelségével. Az épülettől 200 méterre található erdei bejárón át a Hármashatárhegy irányába, a Völgy utca végénél Hárshegy-Jánoshegy felé indulva, gyakorlatilak a teljes Budai-, és Buda környéki parkerdőt bejárhatjuk, gyalogosan, kerékpárral, vagy a gyermekvasútra szállva. A Völgy utca a közepénél el van zárva az autóforgalomtól, így az épületünk felé eső részére csak az hajt be, aki oda jön. Az utcában közlekedő villamos pályájának és környezetének teljes körű felújítása megkezdődött, így hamarosan ezen a vonalon is csendes, alacsony padlós CAF villamosok közlekednek. Az éjszakai busz megállója néhány percnyi sétára, a Hűvösvölgyi úton található. Épületünk könnyen elérhető kijelölt kerékpárúton is, a Hűvösvölgyi út felől, az Alsó-Völgy utcán keresztül.

Autóval a városba irányuló forgalom a hűvösvölgyi elágazástól (Stop Shop) befelé már két sávon, ütemesen halad a reggeli csúcs időszakban, majd a forgalom több helyen is elágazik Óbuda, a Jánoshegy, illetve a belváros irányába.

A közvetlen és a tágabb környék is bővelkedik kiváló vendéglátóhelyekben. Oktatási-, és gyermek felügyeleti intézmények, nemzetközi iskolák széles választéka mellett bevásárlásra és egyéb napi ügyek intézése is kiváló lehetőségek adottak.

Kikapcsolódásra és sportolásra az erdős, parkos környezeten túl, jónéhány népszerű létesítmény nyújt lehetőséget a környéken.

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ